Op zoek naar Zoho?

 
Zoho
 
Over ons Het Gele Gebouw.
Ze werken allemaal actief aan de versterking van ZOHO. We organiseren in en buiten het gebouw evenementen en acties; variërend van filmavonden en talkshows in het gebouw en van guerrilla gardening in de buitenruimte, tot het publiceren in bladen over ZOHO.
Zoho CRM Cloudadvies Zoho Nederland. Zoho CRM Cloudadvies Zoho Nederland.
Met het gebruik van Zoho CRM kunt u zich concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over uw automatisering. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent.
Home Cloudadvies Zoho Nederland. Home Cloudadvies Zoho Nederland.
CloudAdvies levert als partner van Zoho op basis van voor of nacalculatie diverse ondersteunende diensten voor het optimaal implementeren van de Zoho productlijn. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent.
Zoho CRM Chrome Web Store.
Volg al uw e-mailcorrespondentie met klanten binnen Zoho CRM Gemakkelijk importeren en verkrijg toegang tot uw Google Apps of Gmail-contactpersonen vanuit Zoho CRM Synchroniseer contactpersonen en creëer documenten voor samenvoeging van e-mail Tool voor slepen en neerzetten om Zoho CRM volgens uw zakelijke vereisten aan te passen Controleer toegang tot gebaseerd op uw organisatorische hiërarchie met op rol-gebaseerde veiligheid van Zoho CRM Voltooi uw post-verkoopactiviteiten met een geïntegreerd voorraadbeheersysteem Analyseer verkoop en marketingtrends en stem CRM-metriek af met rapporten en dashboards Integreer CRM-modules met bedrijfstoepassingen van derden, zoals accounting, ERP, enz, met Developer API Add-on's' en integraties: Google Apps Marketplace Zoho mail add-on Zoho CRM voor Microsoft Outlook Zoho CRM voor Microsoft Office QuickBooks integratie Zoho PhoneBridge telefonie-integratie met Asterisk, Avaya en Trixbox Zoho Projects-integratie Prijs: Gratis voor 3 gebruikers.
Geo Mashup Map.
ZOHO.
De ZOHO Apps suite kent verschillende soorten toepassingen. Naast e-mail, agenda en documenten applicaties ZOHO Mail Suite zijn er ook tal van bedrijfskritische applicaties beschikbaar. Hierbij moet u denken aan CRM, BI, HRM, Recruitment en applicaties ten behoeve van projectmanagement.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
ZOHO.
Wij maken onderdeel uit van het Zoho Advanced Solution Provider programma en zijn daarmee de enige partner in Nederland en in Duitsland die het volledige applicatieportfolio van Zoho aanbiedt. Wilt u meer weten of een demo ontvangen, neem dan contact met ons op.
Zoho Mail Wikipedia.
Er is, net zoals bij Gmail, ook een mobiele versie beschikbaar. Inloggen is mogelijk via Zoho Accounts of via de integratie met verschillende diensten, waaronder Google Accounts, Google Apps, Yahoo! Reclame is niet aanwezig in de gratis versie van Zoho Mail.
Zoho Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Zoho of met Zoho in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Zoho inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Zoho en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons